peter van beek – polygoon

Peter van Beek - polygoon

Aanbod

Jij bent intelligent en je wilt je verder ontwikkelen. Je komt of wilt uit een relatie met een iemand met narcisme of psychopathie die jouw zelfvertrouwen en levenslust heeft ondermijnd. Je bent of voelt nog steeds verbonden met deze relatie door kinderen, vrienden, familie, financiën, werk of anders. En je hebt daar last van. Je hebt het idee dat je stil staat in je ontwikkeling en je voelt je moe, kwetsbaar, onbegrepen, onveilig, angstig, verdrietig en boos. Ook ben je voorzichtig en mis je de broodnodige regie over je leven. Wie ben je, wat wil je en hoe krijg je dat voor elkaar?

Hoe zou het voor je zijn als:

  • Je begeleid wordt door een empathisch en luisterend iemand met een soortgelijke levenservaring die begrip heeft voor jouw situatie van kwetsbaarheid en onveiligheid. Die weet wat het betekent dat je angstig en voorzichtig door het leven gaat en waar dat vandaan komt. En die met jou meevoelt dat je je onbegrepen voelt.
  • Je beter leert om te gaan met de dynamiek van je relatie met narcisme of psychopathie. De negatieve energie van deze relatie beperk je tot een minimum. Je maakt je eigen handleiding en krijgt daar hulp bij.
  • Je overbodige zaken kan lozen uit je denkbeeldige rugzak, lijfelijk en geestelijk. Wat betreft gevoelens, belemmeringen, gedachtestromen, routines, onvrijheden en blokkades. Jij bepaalt wat je meeneemt en wat je loost.
  • Je weet hoe je in elkaar steekt. Duidelijk is wat je kernwaarden, eigenschappen, normen en waarden, drijfveren en passies zijn. En je weet wat de verhouding is van jouw kernwaarden ten opzichte van valkuilen, uitdagingen en allergieën. Het zichtbare resultaat is een zeer overzichtelijke mindmap die als leidraad kan dienen.
  • Je weet wat je verder wilt bereiken. Welke daadwerkelijke acties je stapsgewijs kunt ondernemen. Wat je hierin tegenhoudt en wat en wie je kan helpen om je gestelde doel te bereiken.
  • Je je energieker gaat voelen omdat je weet wie je bent, wat je kan en je je richt op de toekomst. En jij hebt de regie hierover.

Iedereen is uniek en heeft zijn of haar eigen dynamiek. Bij de een zijn de ervaringen heftiger en dieper dan bij de ander. Ook zal bij de een het coachingsproces sneller gaan dan bij de ander. Maatwerk dus.

Tijdens de intake zullen we samen bepalen wat de hulpvraag is, wat de beste strategie is en doelstellingen zijn en een inschatting maken van de lengte van de sessiereeks en de duur van iedere afzonderlijke sessie. Wandelcoaching is een mogelijkheid. Ik zal je geregeld vragen om iets voor te bereiden voor de volgende sessie. Belangrijk is dat er continuïteit is. Dit maakt de slagingskans van het coachingstraject groter.

Ik ben als coach aangesloten bij het netwerk ‘Het verdwenen zelf’. De stichting ‘Het verdwenen zelf‘ is gespecialiseerd op het onderwerp narcisme en psychopathie en is opgericht door Iris Koops.

Tarieven

  • Kennismaking is gratis, deze duurt maximaal een half uur. Dit is omdat we elkaar moeten aftasten qua vertrouwen en of we iets voor elkaar kunnen betekenen.
  • Mijn tarief is € 60,- per uur (inclusief BTW), waarbij een sessie gemiddeld een duur heeft van 1,5 uur (wordt dus €90,- per sessie).
  • Bij annulering binnen 24 uur voorafgaand aan de geplande sessie wordt 50% van de kosten in rekening gebracht, tenzij het duidelijk een geval van overmacht is waarom je niet kunt komen.
  • Kom je zonder bericht niet opdagen bij een sessie, dan wordt 100% van de kosten in rekening gebracht. Ook hier: tenzij er sprake is van ernstige overmacht.
hortensia